dinsdag 27 september 2016

Terug wakker!

Na enkele maanden rust en inspiratie, komt er weer leven in de brouwerij. Atelier 105 draait weer op volle toeren. Met de Marathon op zaterdag 1 oktober geven we het startschot voor weer een reeks workshops, waar het leerrijk en gezellig haken is.  Bij elke workshop staat de prijs en het nodige materiaal vermeld. Een kopje thee hoort er altijd gratis bij. Na inschrijving krijgt je steeds een mailtje met een bevestiging en met informatie in verband met mee te brengen materiaal.

Informatie  voor de inschrijving vind je op de pagina 'workshops najaar 2016' .
Alvast voor iedereen: veel haakplezier! Tijdens de zomer was er stille activiteit: twee koffers met in elk een sjaal, wol en haakpen, gingen deze zomer op reis van Mortsel naar Edegem, Duffel, Rumst, Kontich, Heist-op-den-berg, Boechout, Wilrijk en Leuven.  Op elk adres werd er verder gewerkt, soms met prille kunde, soms met veel ervaring.   Eens de taak volbracht, werd een opvolger gecontacteerd en werd de koffer doorgegeven. Zo zorgden de koffers voor leuke contacten  en groeiden de sjaals tot wat ze vandaag zijn.  Het was bijzonder fijn om ze hier een plek te geven.


Oprecht dank aan Hilde, Debbie, Greet, Kristel, Annemie, Roosje, Katrien, May, Lieve, An, Denise, Jacqueline, Cindy, Ann, Gita, Marina, Annemie, Machteld, Mieke, Agnes, Brigit, Marijke en Laura
Geen opmerkingen:

Een reactie posten